Szakmai tanácsadás

Mérésügyben nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink tanácsaival alakíthatja ki és optimalizálhatja meglévő mérési rendszereit, módszereit, mérőeszközeit.

Szakmai tanácsadás

Pontosítsa, egyszerűsítse méréseit és költségeit szakértőinkkel.

Mérésügyben nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink tanácsaival alakíthatja ki, illetve optimalizálhatja meglévő mérési rendszereit, módszereit, mérőeszközeit és mérőeszköz parkjának menedzsmentjét. 

A kiváló minőségű és költséghatékony gyártás egyik fontos bemeneti feltétele a megfelelő mérő- ellenőrző és vizsgáló- berendezések biztosítása, azok megfelelőségének igazolása.

Szakértőink nem csak a kalibráláshoz kapcsolatos információkban adnak segítséget Önnek. Mérésügyi tapasztalatunk alapján segítséget tudnak nyújtani az Ön mérési céljaihoz tartozó legmegfelelőbb mérési mód/eljárás és mérőeszköz kiválasztásában.

Segítünk fejleszteni és optimalizálni mérési eljárásait folyamatait. Segítségünkkel fejlesztheti mérőeszköz felügyeleti folyamatait optimalizálhatja erőforrásait és költségeit.

Nyerjen időt!

Vállalási alapidőnk 1-5 munkanap, de sűrgősség esetén, méltányos felárral 2-3 munkanap.

Csökkentse költségeit!

Éves keretszerződés engedmények, volumen engedmények és mérőeszközfajta engedmények.

Érezze eszközeit biztonságban!

Évente megerősített NAT akkreditáció, titoktartási megállapodás, vállalkozói felelősség biztosítás.

Cége bizonyára rendelkezik valamilyen minőségirányítási dokumentációval, hiszen napjainkban ez szinte elvárás a minőségi munka biztosítása érdekében.

Azonban célszerű a mérőeszközök nyilvántartására gondot fordítani. Ehhez a következő javaslattal szolgálunk: Az eszköznyilvtántartásban érdemes feltüntetni a mérőeszköz megnevezését, gyártóját, típusát, mérési tartományát, felbontását, mérési tartományát, egyedi azonosítóját, az utolsó kalibrálás dátumát, a kalibrálási bizonyítvány számát, az esetleges javításokat.

Szeretné, ha levennénk a válláról a terhet, és nem kellene foglalkoznia az eszköznyilvántartással?

Ügyfeleinkkel közös érdekünk egy megbízható, adatbázis felállítása, mely alkalmas valamennyi mérőeszköz monitorozására, rendszeres kalibrálására, hogy a kalibrálási bizonyítványa mindig makulátlan legyen.

30+ év

összesített
munkatapasztalat

50+

féle mérőeszköz
kalibrálása

98%

ügyfél-megtartási
mutató

8200+

Kalibrált eszköz
évente