Háztól-házig szolgáltatás

Háztól-házig szolgáltatásunkban megszervezzük, hogy mérőeszközei a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Háztól-házig szolgáltatás

Bízza mérőeszközeinek biztonságos szállítását minősített szállító partnerünkre! Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell készíteni/csomagolni a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a csomagot az Önnel egyeztetett időpontban és helyen. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni…

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz mérőeszközei.

Nyerjen időt!

Vállalási alapidőnk 1-5 munkanap, de sűrgősség esetén, méltányos felárral 2-3 munkanap.

Csökkentse költségeit!

Éves keretszerződés engedmények, volumen engedmények és mérőeszközfajta engedmények.

Érezze eszközeit biztonságban!

Évente megerősített NAT akkreditáció, titoktartási megállapodás, vállalkozói felelősség biztosítás.

Fontos, hogy szakértő partnerre bízza csomagját! Sok próbálkozó van a szállítmányozási piacon és sajnos sok sérült csomaggal találkozunk! Minősített szállító partnerünk teljesítményét folyamatosan figyeljük és értékeljük! Hosszútávú jó kapcsolatunknak köszönhetően partnerünknél biztonságban lesznek mérőeszközei.

Különleges méretű mérőeszköze van?

Keresse munkatársunkat aki segíteni, tud hogy mely szállító cég tudja a legbiztonságosabban szállítani nehezen csomagolható, különleges méretű eszközeit!