Kalibrált mérőeszköz beszerzés

Segítünk önnek a megfelelő kalibrált mérőeszköz kiválasztásában és beszerzésében. Több mérőeszköz gyártó cég termékének beszerzésének bonyolítását átvállaljuk, ezzel is időt és pénzt takarítva meg ügyfeleink részére.

Kalibrált mérőeszköz beszerzés

Szerezze be mérőeszközeit kalibrálva, szakértőktől és takarítson meg időt és költséget. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a mérőeszközök minősítésében. Szakértőink segítséget nyújtanak Önnek abban, hogy olyan szakmailag alátámasztott döntést hozzon mérőeszközének kiválasztásakor, amely több éves objektív szakmai tapasztalaton nyugszik.

Mi nem egy gyártó termékeit forgalmazzuk, hanem mérési, megbízhatósági statisztikáink alapján választjuk az Önnek legmegfelelőbb mérőeszközt.

Több ezer mérőeszköz fordul meg nálunk és több száz üzleti partnerünk mondja tapasztalatait mérőeszközeiről. Ez alapján pontosan ismerjük, hogy mely mérőeszköz milyen valódi pontosággal, megbízhatósággal és várható élettartammal rendelkezik így megalapozott döntést hozhat mérőeszköz parkjának megújításakor.

Nyerjen időt!

Vállalási alapidőnk 1-5 munkanap, de sűrgősség esetén, méltányos felárral 2-3 munkanap.

Csökkentse költségeit!

Éves keretszerződés engedmények, volumen engedmények és mérőeszközfajta engedmények.

Érezze eszközeit biztonságban!

Évente megerősített NAT akkreditáció, titoktartási megállapodás, vállalkozói felelősség biztosítás.

Egy cég hosszú távú hatékony működésének egyik kulcsa a tervszerűség.  Amennyiben cége működésének egyik tényezője a pontos mérés, úgy célszerű egy kalibrálási és karbantartási tervet kidolgoznia mérőeszközeire. Szakértőink állnak az Ön rendelkezésére mérőeszközeinek nyilvántartásba vételére és cége kalibrálási és karbantartási tervének elkészítésében.

Ha az Ön cége már rendelkezik ilyennel, akkor lehetséges, hogy felmerült mérőeszközparkjának fejlesztése, új mérőeszközök beszerzésének igénye. Ebben lehetünk az Ön segítségére, hogy időt és költséget takaríthasson meg munkatársunk segítségével.

Szerezze be mérőeszközeit kalibrálva, szakértőktől!

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a mérőeszközök minősítésében, így a mérőeszközének kiválasztása több éves objektív szakmai tapasztalaton nyugszik.

Mi nem csak egy gyártó termékeit forgalmazzuk, hanem mérési, megbízhatósági statisztikáink alapján választjuk ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb mérőeszközt a mérőeszközpiac teljes kínálatából.

Több ezer mérőeszköz fordul meg nálunk és több száz üzleti partnerünk mondja tapasztalatait mérőeszközeiről. Ez alapján pontosan ismerjük, hogy mely mérőeszköz milyen valódi pontossággal, megbízhatósággal és várható élettartammal rendelkezik. Ezeknek az információknak a birtokában megalapozott döntést hozhat mérőeszköz parkjának megújításakor.

A tapasztalat azonban önmagában nem lenne elegendő egy ilyen jellegű beruházást megelőző döntés előtt. Cégünk szoros szakmai kapcsolatot ápol a mérőeszköz gyártókkal és forgalmazókkal. A folyamatos gyártói képzések és információk alapján a legmodernebb és leghatékonyabb eszközt tudjuk ajánlani az Ön mérési céljaira. Tapasztalatainkat, újításokat, fejlesztéseket, modern technológiákat, módszereket egymással megosztva tudunk a modern követelményeknek is megfelelni, haladni a korral.

Mindezen információk birtokában, a tapasztalat, a piaci kínálat, az újdonságok ismeretében olyan komplex megoldásokat tudunk kínálni Önnek mérőeszközparkja fejlesztésére, megújítására, amellyel cége hatékony és optimalizált működése biztosítható legyen.

Mit kínálunk?

Szakértőnk az Önnel való egyeztetés során felméri a körülményeket, lehetőségeket, a megfelelőségi kritériumokat, az Ön igényeit.

Ezen információk birtokában a tapasztalataink és a piaci kínálat figyelembevételével munkatársunk komplex ajánlatot készít a mérőeszköz beszerzésére. Mivel több gyártóval és forgalmazóval is kapcsolatban állunk, akár több ajánlatot is be tudunk mutatni. Szakértőnk objektív szakmai javaslatot ad a vásárlást illetően.

A kiválasztott mérőeszközt cégünk beszerzi, így ezzel levesszük a terhet az Ön válláról. Újonnan beszerzett mérőeszközein átadás előtt elvégezzük az alapbeállításokat, majd kalibráljuk. Önnek egy mérésre felkészített, azonnal üzembe helyezhető mérőeszközt nyújtunk át.

Nem kalibrálandó mérőeszközök

Számos mérőeszköz esetében nincs szükség kalibrálásra. Természetesen kollégáink akkor is az Ön segítségére lesznek, ha nem kalibrált mérőeszköz beszerzésére van szüksége.