Mérőeszközpark felmérés

Szakértőink segítségével fejlesztheti mérőeszközeinek nyilvántartását, megismerheti és optimalizálhatja a kalibrálási ciklusidőket, időt és pénzt takaríthat meg.

Mérőeszköz park felmérés

Szakértőink segítségével fejlessze és optimalizálja mérőeszközeinek nyilvántartását! Mérőeszközeinek pontos műszaki állapotát megismerve optimalizálja kalibrálási ciklusidőit és fejlessze mérőeszköz karbantartási tervét!

Szakértőink segítséget nyújtanak mérőeszközeinek nyilvántartásba vételéhez ill. igény esetén meglévő nyilvántartásuk fejlesztéséhez mely alapján hatékonyabban fogja tudni kezelni mérőeszköz parkját.

Munkatársaink átvizsgálják gyártási / szolgáltatási folyamataikhoz szükséges kalibrálandó mérőeszközöket, kalibrálási módszereket és a szükséges kalibrálási ciklusokat.

Nyerjen időt!

Vállalási alapidőnk 1-5 munkanap, de sűrgősség esetén, méltányos felárral 2-3 munkanap.

Csökkentse költségeit!

Éves keretszerződés engedmények, volumen engedmények és mérőeszközfajta engedmények.

Érezze eszközeit biztonságban!

Évente megerősített NAT akkreditáció, titoktartási megállapodás, vállalkozói felelősség biztosítás.

Mit takar a mérőeszközpark-felmérés?

Szakértőink segítséget nyújtanak a meglevő mérőeszközeinek nyilvántartásba vételéhez, igény esetén a mérőeszközpark fejlesztéséhez.

A nyilvántartásba vétel után munkatársaink átvizsgálják a meglevő mérőeszközöket, így Ön pontos képet kaphat mérőeszközeinek műszaki állapotáról.

A felmérés alapján meghatározható a gyártási- vagy szolgáltatási folyamataihoz leginkább illeszkedő költséghatékony kalibrálási és karbantartási terv. Ennek elkészítése során szakértőnk javaslatokat tesz a szükséges javításokra, esetleg eszközcserére, karbantartási ciklusokat határoz meg, megállapítja a kalibrálást igénylő és nem igénylő eszközök körét, illetve kalibrálási ciklusokat alakít ki.

Mit nyerhet Ön ezzel?

Az elkészített nyilvántartás segítségével Ön optimalizálhatja mérőeszközeinek karbantartását és kalibrálási költségeit.

A szakemberünk által tudatosan kialakított kalibrálási és karbantartási tervvel egy hosszú távra szóló, komplex megoldást nyújtunk mérőeszközparkjának optimális kialakítására, fenntartására. Ennek segítségével elkerülheti, hogy olyan mérőeszközöket használjon folyamatainál, amelyek már nem alkalmasak a pontos mérésre, nem felelnének meg a kalibrálási eljárás során. Szintén elkerülhető, hogy felesleges javításokkal, eszközvásárlásokkal terhelje költségvetését. A kalibrálási ciklusidőket és az ezzel járó költségeket optimalizáljuk, előre kiszámíthatóvá tesszük.

Mérőeszközeinek életciklusa tervezhető lesz, mellyel minimalizálhatja a munkából való kiesés mértékét, esetleg el is kerülheti azt. További költségmegtakarítást eredményez, hogy nem szükséges szakértőket képeznie és alkalmaznia mérőeszközeinek szakszerű kezeléséhez, hiszen ezt elvégezzük Önnek. Szakértőink házhoz viszik Önnek a testreszabott megoldást mérőeszközeinek kezelésére, ezzel időt takarít meg, utánajárást és kényelmetlenségeket kerülhet el.

Tervezhető kalibrálás

Mérőeszközeinek műszaki állapotfelmérése alapján pontos képet kaphat mérőeszközeinek állapotáról, mely eszközöket szükséges javítani, melyeket nem érdemes kalibrálni, melyeket javasolják szakértőink cserélni.

A felmérés alapján meghatározható a gyártási/szolgáltatási folyamatihoz leginkább illeszkedő költséghatékony kalibrálási és karbantartási terv.

Tudatos és tervszerű kalibrálási és karbantartási tervvel;

  • optimalizálhatja kalibrálási ciklusidőit és költségeit
  • elkerülheti hogy olyan mérőeszközöket használjon folyamatainál amelyek már nem alkalmasak a pontos mérésre
  • elkerülheti, hogy olyan mérőeszközöket küldjön kalibráltatni amelyek nem felelnek meg a kalibrálási eljárás során
  • mérőeszközeinek életciklusa tervezhető lesz
  • nem szükséges szakértőket alkalmaznia és képeznie mérőeszközeinek szakszerű kezeléséhez
  • időt takaríthat meg mert szakértőink tapasztalatát házhoz visszük és testreszabott megoldást adunk mérőeszközeinek kezelésére

A mérőeszköz park felmérés segítségével optimalizálhatja mérőeszközeinek karbantartását és kalibrálási költségeit.