Ellenállás-hőmérők kalibrálása

A fémek és a félvezetők elektromos ellenállása függ a hőmérséklettől. Ennek az ellenállásnak a mérését pontos hőmérsékletmérésre használjuk.

infó!

Ellenállás-hőmérők kalibrálása

Az ellenállás-hőmérők számos különböző felépítésben és méretben állnak rendelkezésünkre a mérőeszközpiacon. A rendeltetéstől és az alkalmazási területtől függően érdemes típust választani. Kollégáink szakmai javaslatokkal tudnak szolgálni a választást megelőzően.

Az ellenálláshőmérőket általában platinából és nikkelből készítik. Legjellemzőbb a platina, hiszen a platina ellenállása a hőmérséklet széles tartományában lineárisan változik a hőmérséklettel.

A félvezető-ellenálláson alapuló hőmérők, más néven termisztorok szintén elterjedtek az iparban. Leginkább hővédelmi funkciót látnak el, így különösen fontos, hogy pontosan mérjen, hiszen komoly károkat kerülhetünk el.

Az ellenállás-hőmérőket pontosságuk alapján sorolja „A” vagy „B” kategóriába az IEC 60751 szabvány. A kalibrálás garanciát jelent arra, hogy az ellenállás-hőmérő az osztályozásának megfelelő tűréshatáron belül képes mérni. A pontos mérés a jó kalibrálás eredménye!

Mérési tartomány

-30 °C - 400 °C

Nettó ár

11500 forinttól

Meddig tart?

1-5 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Ellenállás-hőmérők kalibrálása

Cégünk az ellenállás-hőmérők bármely típusát képes szakszerűen, rövid időn belül kalibrálni.  Akkreditált kalibráló laboratóriummal rendelkezünk, de igény esetén az ellenállás-hőmérőket külső helyszínen is kalibráljuk.  

A kalibrálás laboratóriumban általában 1-5 munkanapot vesz igénybe. A helyszíni kalibrálásra természetesen egyedi feltételek vonatkoznak.

A kalibrálási bizonyítványt nyomtatott formában adjuk át a kalibrált eszközzel együtt. 

A kalibrálás ára esetenként változhat, az egyedi igények függvényében, azonban a ráfordított költség töredéke annak, ami kárt egy pontosan mérő ellenállás-hőmérővel így elkerülhet.

Ellenállás-hőmérők kalibrálása biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Általános információk

Az ellenállás-hőmérők laboratóriumba szállítása történhet személyesen, postával, futárral vagy cégünk általi szállítással. Az ellenállás-hőmérő szállítás közbeni sérülését elkerülendő, kérjük biztonságosan csomagolni, lehetőleg eredeti dobozában szállítani!

Cégünk márkafüggetlenül dolgozik. Mindegyik gyártmányú ellenállás-hőmérőt tudunk kalibrálni a laboratóriumban és külső helyszínen egyaránt. Az ismertebb Labom, TC Direct, Rosemount, Jumo márkákon kívül más gyártók mérőeszközeit is kalibráljuk.

A ellenállás-hőmérőket nem kötelező hitelesíteni, de erre a pontos méréshez nincs is szükség!

Adatait mindenkor bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek semmilyen Önnel, cégével, vagy eszközeivel kapcsolatos adatot át nem adunk.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Szeretné pontosan megtudni, mikorra tudjuk a kívánt mérőeszközt kalibrálni? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 16:00 között és kérje kollégáink segítségét.

+36 (25) 507 815

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja Önt kollégánk, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Ellenállás hőmérő újrakalibrálása

A mérőeszközök pontosságának megőrzéséhez időnként újra kalibrálásra van szükség. Ennek időpontja a használat módjától, gyakoriságától, intenzitásától változhat, de általában 6-12 hónap elteltével válik esedékessé az újra kalibrálás.

Munkatársunk a megfelelő és hatékony kalibrálási ciklusok kialakításában is áll az Ön rendelkezésére. 

30+ év

összesített
munkatapasztalat

50+

féle mérőeszköz
kalibrálása

98%

ügyfél-megtartási
mutató

8200+

Kalibrált eszköz
évente