Karos mérőóra-kalibrálás

Karos mérőóra, gyorstapintók kalibrálása. Akkreditált laboratóriumban vagy a helyszínen. Belső, külső gyorstapintók, karos mérőórák kalibrálása, újrakalibrálás.

infó!

Karos mérőórák / gyorstapintók kalibrálása

A mérőóra széles körben alkalmazott, sokoldalúan használható hosszmérő műszer. Sokoldalúságának feltétele a számos elem, amiből összetevődik. Ugyanakkor pont emiatt fontos odafigyelni a mérőeszköz pontosságának ellenőrzése. Hiszen a mérés pontosságát elsősorban a mérőóra összhibája befolyásolja. A hibák kalibrálással meghatározhatók.

Cégünk vállalja mechanikus vagy digitális mérőórák, szögtapintók, mérőtapintók kalibrálását 0-300 mm-es tartománybanAz összhiba vizsgálatakor a skáláról leolvasott érték és a tapintó ismert elmozdulása közötti különbséget vizsgáljuk a teljes mérési tartományban.

Helyszíni kalibrálásra is biztosítunk lehetőséget, így Önnek a mérőóráit nem kell laboratóriumba szállítani, illetve nem kell egyidejűleg lemondania használatukról.

Mérési tartomány

0-1000 mm

Nettó ár

7000 forinttól

Meddig tart?

1-5 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Belső gyorstapintók

Furatok, beszúrások és belső hornyok méréséhez alkalmazható. A széles mérési intervallum miatt többféle mechanizmusú és elemkészletű gyorstapintót alkalmazhatunk. Tapintója lehet akár keményfém gömb különböző átmérővel, keményfém kúp (különböző sugárral).

Külső gyorstapintók

Különböző külső méretek meghatározására szolgáló külső gyorstapintók akár külső hornyok, akár kisebb vastagságok (fal-, aljvastagság, repedések) mérésére. Tapintószára keményfém gömb, keményfém kúp és akár tárcsás kivitelben is vásárolható.

A gyorstapintók nagy előnye, hogy viszonylag egyszerűen használható és a mérési értékek közvetlenül leolvashatók.

Természetesen analóg és digitális kijelzőjű órával felszerelt gyorstapintók kalibrálását is vállaljuk. Akkreditált kalibráló laboratóriumunk nem csak a vonatkozó szabványok követelményeinek felel meg, hanem a folyamatos fejlődés és a magas minőség elkötelezett követői vagyunk.

Karos mérőóra-kalibrálás biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Mérőműszerek kalibrálása

A mérőműszerek kalibrálása általában 1-5 munkanapot vesz igénybe. Pontos időtartamot mindig az aktuális feltételek figyelembe vételével tudunk ígérni. Elveszett kalibrálási bizonyítványt 1-2 napon belül tudunk pótolni.

A laboratóriumi kalibrálásra mérőeszközeit eljuttathatja személyesen, postán vagy futárral. Amennyiben Önnek igénye van rá, munkatársaink házhoz mennek a mérőműszerért és akár vissza is szállítják azt.

Helyszíni kalibrálásra is biztosítunk lehetőséget, így Önnek a mérőóráit nem kell laboratóriumba szállítani, illetve nem kell egyidejűleg lemondania használatukról. Érdeklődjön munkatársunknál!

Minden kalibrálásról kalibrálási bizonyítványt állítunk ki. Igény esetén minősítő igazolást is készítünk. Cégünk hitelesítéssel nem foglalkozik, mert ezek a mérőeszközök nem tartoznak a kötelező hitelesítésű mérőeszközök közé.

Biztosan fontos Önnek, hogy műszereinek kalibrálási feladatait a lehető leggyorsabban és egyszerűbben elvégeztethesse. Célunk, hogy biztosítsuk Önnek ezt a lehetőséget. 

Szeretne többet tudni?

Ha mélyebb ismeretekre vágyik a mérőeszköz kalibrálás területén, javasoljuk, hogy keresse fel a weboldalt, ahol számos hasznos információt találhat a témában. Ezen az oldalon különböző aloldalak is rendelkezésre állnak, amelyek további részleteket és útmutatást kínálnak a mérőeszközök kalibrálásával kapcsolatban.

Emellett az interneten számos forrás és szakmai cikk is elérhető a mérőeszköz kalibrálásról. Tudásának bővítése érdekében érdemes keresni olyan szakmai fórumokat és közösségeket is, ahol tapasztalt szakemberek oszthatják meg tapasztalataikat és tanácsaikat a témában.

Ne felejtse el, hogy a mérőeszköz kalibrálás komoly és fontos folyamat, amelynek megfelelő végrehajtása elengedhetetlen az adatok pontosságának és megbízhatóságának biztosításához. Ha további kérdései vannak ezzel kapcsolatban, a meroeszkoz-kalibralas.info weboldal és más források segítséget nyújthatnak a megfelelő információk és iránymutatások megtalálásában.