Karos mérőóra-kalibrálás

Karos mérőóra, gyorstapintók kalibrálása. Akkreditált laboratóriumban vagy a helyszínen. Belső, külső gyorstapintók, karos mérőórák kalibrálása, újrakalibrálás.

infó!

Karos mérőórák / gyorstapintók kalibrálása

A mérőóra széles körben alkalmazott, sokoldalúan használható hosszmérő műszer. Sokoldalúságának feltétele a számos elem, amiből összetevődik. Ugyanakkor pont emiatt fontos odafigyelni a mérőeszköz pontosságának ellenőrzése. Hiszen a mérés pontosságát elsősorban a mérőóra összhibája befolyásolja. A hibák kalibrálással meghatározhatók.

Cégünk vállalja mechanikus vagy digitális mérőórák, szögtapintók, mérőtapintók kalibrálását 0-300 mm-es tartománybanAz összhiba vizsgálatakor a skáláról leolvasott érték és a tapintó ismert elmozdulása közötti különbséget vizsgáljuk a teljes mérési tartományban.

Helyszíni kalibrálásra is biztosítunk lehetőséget, így Önnek a mérőóráit nem kell laboratóriumba szállítani, illetve nem kell egyidejűleg lemondania használatukról.

Mérési tartomány

0-1000 mm

Nettó ár

7000 forinttól

Meddig tart?

1-5 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Belső gyorstapintók

Furatok, beszúrások és belső hornyok méréséhez alkalmazható. A széles mérési intervallum miatt többféle mechanizmusú és elemkészletű gyorstapintót alkalmazhatunk. Tapintója lehet akár keményfém gömb különböző átmérővel, keményfém kúp (különböző sugárral).

Külső gyorstapintók

Különböző külső méretek meghatározására szolgáló külső gyorstapintók akár külső hornyok, akár kisebb vastagságok (fal-, aljvastagság, repedések) mérésére. Tapintószára keményfém gömb, keményfém kúp és akár tárcsás kivitelben is vásárolható.

A gyorstapintók nagy előnye, hogy viszonylag egyszerűen használható és a mérési értékek közvetlenül leolvashatók.

Természetesen analóg és digitális kijelzőjű órával felszerelt gyorstapintók kalibrálását is vállaljuk. Akkreditált kalibráló laboratóriumunk nem csak a vonatkozó szabványok követelményeinek felel meg, hanem a folyamatos fejlődés és a magas minőség elkötelezett követői vagyunk.

Karos mérőóra-kalibrálás biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Mérőműszerek kalibrálása

A mérőműszerek kalibrálása általában 1-5 munkanapot vesz igénybe. Pontos időtartamot mindig az aktuális feltételek figyelembe vételével tudunk ígérni. Elveszett kalibrálási bizonyítványt 1-2 napon belül tudunk pótolni.

A laboratóriumi kalibrálásra mérőeszközeit eljuttathatja személyesen, postán vagy futárral. Amennyiben Önnek igénye van rá, munkatársaink házhoz mennek a mérőműszerért és akár vissza is szállítják azt.

Helyszíni kalibrálásra is biztosítunk lehetőséget, így Önnek a mérőóráit nem kell laboratóriumba szállítani, illetve nem kell egyidejűleg lemondania használatukról. Érdeklődjön munkatársunknál!

Minden kalibrálásról kalibrálási bizonyítványt állítunk ki. Igény esetén minősítő igazolást is készítünk. Cégünk hitelesítéssel nem foglalkozik, mert ezek a mérőeszközök nem tartoznak a kötelező hitelesítésű mérőeszközök közé.

Biztosan fontos Önnek, hogy műszereinek kalibrálási feladatait a lehető leggyorsabban és egyszerűbben elvégeztethesse. Célunk, hogy biztosítsuk Önnek ezt a lehetőséget. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Szeretné pontosan megtudni, mikorra tudjuk a kívánt mérőeszközt kalibrálni? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 16:00 között és kérje kollégáink segítségét.

+36 (25) 507 815

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja Önt kollégánk, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

30+ év

összesített
munkatapasztalat

50+

féle mérőeszköz
kalibrálása

98%

ügyfél-megtartási
mutató

8200+

Kalibrált eszköz
évente