Mélység- és magasságmérő kalibrálása

Laboratóriumi és helyszíni kalibrálás. Mélység- és magasságmérő eszközök kalibrálása. Kalibrálási bizonyítvány és minősítő lap kiállítása.

infó!

Mélység- és magasságmérő-kalibrálás

A mélységmérők és magasságmérők piacán számos eszköz közül válogathatunk. Az azonban biztos, hogy bármilyen műszerrel kíván is mérni, a pontos méréshez pontos, jól kalibrált mérőműszerre van szüksége.

Ebben kívánunk az Ön segítségére lenni. Legyen szó nóniuszos, órás vagy digitális kijelzésű mélységmérőről, netán digitális mélységmérő mikrométerről, cégünk rövid határidővel vállalja ezek kalibrálását

Cégünk márkafüggetlen a kalibráló laboratóriumként dolgozik. Nóniuszos, mechanikus kijelzésű és  digimatic mélység- és magasságmérők kalibrálását is vállaljuk 0-1000mm-es mérési tartományokban.

Mérési tartomány

0-1000 mm

Nettó ár

4100 forinttól

Meddig tart?

3-6 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Mélységmérő-kalibrálás

A mélységmérők piacán számos eszköz közül válogathatunk. Az azonban biztos, hogy bármilyen műszerrel kíván is mérni, a pontos méréshez pontos, jól kalibrált mérőműszerre van szüksége.

Ebben kívánunk az Ön segítségére lenni. Legyen szó nóniuszos, órás vagy digitális kijelzésű mélységmérőről, netán digitális mélységmérő mikrométerről, cégünk rövid határidővel vállalja ezek kalibrálását.

A kalibrálást akkreditált kalibráló laboratóriumunkban vagy a helyszíni kiszállással végezzük. A kalibrálás maga 1-5 munkanapot vesz igénybe, és ez idő alatt a kalibrálási bizonyítvány is elkészül. Amennyiben Ön igényt tart rá, minősítő igazolást is kiállítunk, de ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki készséggel áll az ön rendelkezésére.

Magasságmérő-kalibrálás

A magasságmérő eszközök területén végbement fejlődés eredményeként ma már olyan precíziós magasságmérő műszerekkel mérhetünk, amelyek igen pontos értékek meghatározására képesek. 

Cégünk lépést tart a mérőeszközök fejlődésével, így a legmodernebb magasságmérő eszközök kalibrálását is el tudjuk végezni. Természetesen nóniuszos, mechanikus és digitális és digimatic technológiás magasságmérők kalibrálását egyaránt vállaljuk. 

Mélység- és magasságmérő kalibrálása biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

A mélység- és magasságmérő eszközök nem tartoznak a hitelesítés-köteles mérőeszközök közé, így a hitelesítésükre nincs szükség. A pontos mérés feltétele azonban, hogy időről időre kalibrálva legyen a mérőműszerünk. Cégünk által a mélység- és magasságmérő eszközök esetében 0-1000mm a vállalt tartomány. A Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) akkreditációjával bíró kalibráló laboratóriumunk garanciát nyújt arra, hogy az Ön eszközei mindig pontos mért értéket mutassanak.

A kalibrálandó vagy újra kalibrálandó magasság- illetve mélységmérő eszközét könnyedén eljuttathatja hozzánk: postázva, futárral, személyesen egyaránt. Igény esetén kollégánk begyűjti és visszaszállítja műszerét. 

Amennyiben úgy kéri, helyszíni kalibrálást is vállalunk.

Szeretne többet tudni?

Ha mélyebb ismeretekre vágyik a mérőeszköz kalibrálás területén, javasoljuk, hogy keresse fel a weboldalt, ahol számos hasznos információt találhat a témában. Ezen az oldalon különböző aloldalak is rendelkezésre állnak, amelyek további részleteket és útmutatást kínálnak a mérőeszközök kalibrálásával kapcsolatban.

Emellett az interneten számos forrás és szakmai cikk is elérhető a mérőeszköz kalibrálásról. Tudásának bővítése érdekében érdemes keresni olyan szakmai fórumokat és közösségeket is, ahol tapasztalt szakemberek oszthatják meg tapasztalataikat és tanácsaikat a témában.

Ne felejtse el, hogy a mérőeszköz kalibrálás komoly és fontos folyamat, amelynek megfelelő végrehajtása elengedhetetlen az adatok pontosságának és megbízhatóságának biztosításához. Ha további kérdései vannak ezzel kapcsolatban, a meroeszkoz-kalibralas.info weboldal és más források segítséget nyújthatnak a megfelelő információk és iránymutatások megtalálásában.

Általános információk

A kalibrálás időtartama 1-5 munkanapot vesz igénybe attól függően, hogy milyen típusú, hány darab műszerről van szó. A kalibrálási bizonyítványt is kiállítjuk ez idő alatt, a mérőeszközzel együtt nyomtatott formában adjuk át a kalibrálás végeztével.

Készítünk minősítő igazolást is, kizárólag vevői kérésre. Minősítést végzünk szabvány, gyári specifikáció, vagy akár vevő által meghatározott eltérés alapján, ezért kérjük, megjelölni a minősítés alapját a kalibrálás elvégzése előtt.

A műszerek kalibrálásának feltételei és ára mindig az egyedi igények, szempontok alapján kerül megállapításra. A ráfordított munkaidő, a mérési tartomány és a mennyiség függvényében készítjük el a pontos ajánlatunkat. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégánk rövid időn belül összeállíthassa az Ön igényeire szabott egyedi ajánlatot.

Cégünk márkafüggetlen kalibráló laboratórium. Foglalkozunk többek között Mitutoyo, Mahr, Testo, Weidmüller, Maxwell és más márkák műszereinek kalibrálásával egyaránt.