Furatmérő mikrométer kalibrálás

Furatmérő mikrométer kalibrálása. Két- és hárompontos furatmérő mikrométer szakszerű kalibrálása, időszaki újra kalibrálása akkreditált laboratóriumban.

infó!

Furatmérő mikrométer kalibrálás

A kétpontos furatmérő mikrométerrel átmenő- illetve zsákfuratokat egyaránt ellenőrizhetünk. Belső átmérő ellenőrzésére-mérésére alkalmas mérőeszköz, ugyanakkor csak az ovalitást tudják érzékelni, sokszögűségi hibák kimutatására nem alkalmasak.

A kétpontos furatmérő mikrométer gyakori tartozékai a beállítógyűrűk. A pontos mérés érdekében ezeknek a kalibrálása is szükséges. Amennyiben furatmérő mikrométerének tartozékai beállítógyűrűk, úgy kérjük, azokat is mellékelje az eszközhöz kalibráláskor.

Vállalt mérési tartomány: 4-247 mm, a mérés eredményét analóg vagy digitális módon jelzi ki.

A hárompontos furatmérő mikrométer alkalmazási területe megegyezik a kétpontos furatmérő mikrométerrel, azonban annál sokoldalúbb felhasználhatóságot tesz lehetővé. Amennyiben az alakhűség megállapítása is szükséges, akkor három ponton mérő műszert használunk. A klasszikus furatmérő készülékek a magas kezelési kényelem mellett magas mérési biztonságot és univerzalitást nyújtanak.

Jellemzően 4-25 mm közötti mérési tartományokkal rendelkeznek az egyes eszközök. A nagyobb mérési tartomány elérése érdekében általában készletben vásárolhatók, beállítógyűrűvel és hosszabbítóval. Természetesen a tartozékokat a mérőeszközzel együtt szükséges kalibrálni. Vállalt mérési tartomány: 4-247 mm. Analóg-digitális kivitelben is létezik.

Mérési tartomány

4-247 mm

Nettó ár

6300 forinttól

Meddig tart?

2-6 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Cégünk márkafüggetlen laboratórium. Kalibrálunk többek között Mitutoyo, Format, Holex, Atorn, és más márkák mikrométereit egyaránt.

Furatmérő mikrométer kalibrálása előtt

A laboratóriumba történő szállítás többféleképpen is történhet, rugalmasak vagyunk, hogy az Önnek leginkább megfelelő szállítási módot választhassa. Eljuttathatja hozzánk személyesen, postai csomagként, futárral, cégünk általi begyűjtéssel. Futárszolgálattal történő szállítás esetén javasoljuk Háztól-házig szolgáltatásunkat.

A szolgáltatás megrendelését követően kollégánk megszervezi a szállítást egy olyan szállítmányozó céggel, amelyet több éves munkakapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbbnak ítélünk.  Így furatmérő mikrométer szállítása biztonságban, a megfelelő időben történik.

Furatmérő mikrométer kalibrálás biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Furatmérő mikrométer kalibrálás után

A furatmérő mikrométer kalibrálása általában 3-6 munkanapot vesz igénybe. Munkatársunk az éppen aktuális befolyásoló körülmények ismeretében pontos határidőt tud mondani az ajánlat készítésekor. A kalibrálás végeztével kalibrálási bizonyítványt állítunk ki, melyet nyomtatott formában adunk át a mérőeszközzel együtt.

Minősítést is végzünk igény esetén. Minősítési alapként szolgálhat szabvány, gyári specifikáció, vagy akár vevő által meghatározott eltérés.

Újra kalibrálás

A mérőeszközöket időközönként szükséges újra kalibráltatni, hogy pontos, precíz méréseket lehessen velük végezni. Az esetleges kopásokból adódó pontatlanságokat így elkerülhetjük.

Bár jogi szabályozás nincs rá, célszerű kalibrálási ciklusokat kialakítani. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre különböző mérőeszközök, műszerek kalibrálási ciklusának kidolgozásában.

Cégünk komoly szakmai kapcsolatot ápol gyártó és forgalmazó cégekkel, továbbá az eszközök és a piaci lehetőségek terén is széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Amennyiben új eszköz vásárlása mellett dönt, kollégánk objektív szakmai tanácsokkal szolgálhat az újonnan vásárolt eszközök kiválasztásához, beszerzéséhez.

Szeretne többet tudni?

Ha mélyebb ismeretekre vágyik a mérőeszköz kalibrálás területén, javasoljuk, hogy keresse fel a weboldalt, ahol számos hasznos információt találhat a témában. Ezen az oldalon különböző aloldalak is rendelkezésre állnak, amelyek további részleteket és útmutatást kínálnak a mérőeszközök kalibrálásával kapcsolatban.

Emellett az interneten számos forrás és szakmai cikk is elérhető a mérőeszköz kalibrálásról. Tudásának bővítése érdekében érdemes keresni olyan szakmai fórumokat és közösségeket is, ahol tapasztalt szakemberek oszthatják meg tapasztalataikat és tanácsaikat a témában.

Ne felejtse el, hogy a mérőeszköz kalibrálás komoly és fontos folyamat, amelynek megfelelő végrehajtása elengedhetetlen az adatok pontosságának és megbízhatóságának biztosításához. Ha további kérdései vannak ezzel kapcsolatban, a meroeszkoz-kalibralas.info weboldal és más források segítséget nyújthatnak a megfelelő információk és iránymutatások megtalálásában.

Hitelesítés

Mérőeszközöket bárki kalibráltathat, akinek fontos, hogy mérőeszköze pontos értéket mutasson. A kalibrálási bizonyítvány nem hatósági dokumentum, nincs engedélyezési feltétele, sem érvényességi időtartama. Megújításáról, vagyis az újra kalibrálásról a tulajdonos saját felelősségére dönthet.

A legtöbb mérőeszköz esetében nincs szükség hitelesítésre!

Hiszen a hitelesítés hatósági vizsgálat, melyet az MKEH és kirendeltségei végezhetnek. Azok a mérőeszközök tartoznak kötelező hitelesítés alá, melyeket kereskedelmi forgalomban használnak. Így nagy valószínűséggel az Ön eszközei, furatmérő mikrométerei nem tartoznak a hitelesítés-köteles kategóriába.

Munkatársaink tájékozottak az érvényben levő szabályozások tekintetében, kérdezze őket!

Általános információk

Akkreditált kalibráló laboratóriumunkban, 3-6 munkanap alatt készülünk el furatmérő mikrométereinek kalibrálásával, legyen szó két- vagy hárompontos furatmérő mikrométer szakszerű kalibrálásáról. Igény szerint helyszíni kalibrálást is végzünk. Mérőeszközeit eljuttathatja hozzánk személyesen, postán, futárszolgálattal vagy cégünk általi begyűjtéssel.

A kalibrálásról kalibrálási bizonyítványt állítunk ki minden esetben. Ezt a furatmérő mikrométer együtt, nyomtatott formában adunk át. Elveszett kalibrálási bizonyítványt 1-2 munkanapon belül tudunk pótolni.

Minősítést is végzünk szabvány, gyári specifikáció, vagy megrendelő által meghatározott eltérés alapján.

Adatait bizalmasan kezeljük! Harmadik félnek nem bocsátunk rendelkezésére semmilyen Önnel, cégével, vagy eszközeivel kapcsolatos információt.