Villás idomszer-kalibrálás

Villás idomszerek kalibrálása. Egy- és kétoldalas villás idomszerek szakszerű kalibrálása, időszaki újrakalibrálása és akkreditálási bizonyítvány kiállítása.

infó!

Villás idomszer-kalibrálása

A villás idomszerek elsősorban csapok, tengelyvállak méretének ellenőrzésére szolgál. Kivitelüket tekintve készülnek szájas, egy- és kétvillás formában.

Cégünk vállalja furatok és tengelyek ellenőrzésére alkalmas idomszerek kalibrálását egyaránt. 

Az idomszerek esetében nem javasoljuk a helyszíni kalibrálást, mert ezeknek az eszközöknek a kalibrálása speciális, nagy pontosságú, precíziós mérőkészülékkel történik, és a mérés során a külső tényezők nagyban befolyásolhatják a mérési eredményeket.

Cégünk a Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) akkreditációjával rendelkező laboratóriumban végzi a kalibrálást. Az akkreditált státusz garanciát nyújt arra, hogy a szigorú tűrések szerint kalibrált eszközök precizitása is mindig az elvárt mértékű legyen.

Munkatársaink készen állnak arra, hogy villás idomszereit szakszerűen kalibrálják.

Mérési tartomány

1-250 mm

Nettó ár

6650 forinttól

Meddig tart?

1-5 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Villás idomszer kalibrálása előtt

Laboratóriumunkba történő szállítás előtt kérjük az idomszereket megtisztítva, kalibrálásra alkalmas állapotban becsomagolni. Csomagoláshoz javasoljuk a zsírpapírt használatát, valamint lehetőség szerint az eszközt eredeti dobozának használatát az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Kérjük a villás idomszer gyártóját, méretét, tűrését is megadni. 

A szállítás többféleképpen is történhet, rugalmasak vagyunk, hogy az Önnek leginkább megfelelő szállítási módot választhassa. Eljuttathatja személyesen, postai csomagként, futárral, cégünk általi begyűjtéssel. A futárszolgálattal történő szállítás esetére javasoljuk háztól-házig szolgáltatásunkat. Ebben az esetben a szolgáltatás megrendelését követően kollégánk megszervezi a szállítást egy olyan szállítmányozó céggel, amelyet több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbbnak ítéltünk.  Így idomszereinek szállítása biztonságban, dérülésmentesen, a megfelelő időben történik.

Villás idomszer-kalibrálás biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Villás idomszer kalibrálás után

A villás idomszerek kalibrálása általában 3-6 munkanapot vesz igénybe. Kollégánk pontos határidőt tud mondani az éppen aktuális befolyásoló körülmények ismeretében. A kalibrálás elkészültekor minden esetben kalibrálási bizonyítványt állítunk ki, melyet nyomtatott formában adunk át az eszközzel együtt.

Minősítést is végzünk igény esetén. Ezt kérjük mindig előre jelezni a megjelölésével. Minősítési alapként szolgálhat szabvány, gyári specifikáció, vagy akár vevő által meghatározott eltérés.

Újrakalibrálás

A mérőeszközöket, idomszereket szükséges időszakosan újra kalibráltatni, hogy az esetleges kopásokból adódó méretváltozásokat, pontatlanságokat elkerüljük. Az újra kalibrálásokra vonatkozóan jogi szabályozás nincs, azonban célszerű kalibrálási ciklusokat kialakítani. Kollegáink készséggel állnak rendelkezésre a használattól, gyártási minőségtől, a korábbi bizonyítványok értékei és a felhasználás helye-célja figyelembevételével kialakított kalibrálási ciklusok kialakításában, tervezésében.

Előfordulhat, hogy a kalibrálás eredménye azt mutatja meg, hogy Olykor az eszközt kopottsága miatt érdemes az idomszer cseréje mellett dönteni, elkerülve ezzel a sorozatos mérési pontatlanságot, a selejtek gyártását.

Cégünk komoly szakmai kapcsolatot ápol gyártó és forgalmazó cégekkel, továbbá az eszközök és a piaci lehetőségek terén is széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Objektív szakmai tanácsokkal szolgálhatunk az újonnan vásárolt eszközök kiválasztásához, valamint vállaljuk ezek beszerzését is. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni? Szeretné pontosan megtudni, mikorra tudjuk a kívánt mérőeszközt kalibrálni? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 16:00 között és kérje kollégáink segítségét.

+36 (25) 507 815

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja Önt kollégánk, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Hitelesítés

A hitelesítés hatósági vizsgálat, melyet kizárólag az MKEH és kirendeltségei végezhetnek. Általánosságban elmondható, hogy azok a mérőeszközök tartoznak kötelező hitelesítés alá, melyeket kereskedelmi forgalomban használnak. Így nagy valószínűséggel az Ön eszközei, különösen az idomszerek nem tartoznak a hitelesítés-köteles kategóriába.

Mérőeszközt kalibráltathat bárki, akinek fontos, hogy mérőeszköze pontos értéket mutasson. A kalibrálási bizonyítvány nem hatósági dokumentum, nincs engedélyezési feltétele, sem érvénytartama. Megújításáról, vagyis az újrakalibrálásról a tulajdonos saját felelősségére dönthet.

Munkatársaink tájékozottak az érvényben levő szabályozások tekintetében, kérdezzen minket!

Általános információk

Akkreditált kalibráló laboratóriumunkban, 3-6 munkanap alatt készülünk el idomszereinek kalibrálásával, legyen szó egy- vagy kétoldalas villás idomszer szakszerű kalibrálásáról. Villás idomszereit eljuttathatja hozzánk személyesen, postán, futárszolgálattal vagy cégünk általi begyűjtéssel. Igény szerint helyszíni kalibrálást is végzünk, de az idomszerek esetében erre nincs lehetőség. A kalibrálásról kalibrálási bizonyítványt állítunk ki minden esetben. Ezt az eszközzel együtt, nyomtatott formában adunk át. Elveszett kalibrálási bizonyítványt 1-2 napon belül tudunk pótolni.

Minősítést is végzünk igény esetén. Szabvány, gyári specifikáció, vagy akár vevő által meghatározott eltérés alapján vállalunk idomszer-minősítést.

Adatait bizalmasan kezeljük! Harmadik félnek nem bocsátunk rendelkezésére semmilyen Önnel, cégével, vagy eszközeivel kapcsolatos információt.

Igény esetén eszközpark-nyilvántartással is állunk rendelkezésre. Szakértő kollegáink felmérik, átvizsgálják meglevő mérőeszközeit, majd a pontos helyzetet szakértőnk javaslatokat tesz a szükséges javításokra, selejtezésekre, új eszközök beszerzésére, valamint kalibrálási és karbantartási ciklust határoz meg. Így Ön munkafolyamataihoz leginkább illeszkedő, hosszú távú, komplex megoldást kaphat az optimális, költséghatékony üzemeléshez.

30+ év

összesített
munkatapasztalat

50+

féle mérőeszköz
kalibrálása

98%

ügyfél-megtartási
mutató

8200+

Kalibrált eszköz
évente