Nyomaték csavarhúzó kalibrálása

Nyomaték csavarhúzó kalibrálása akkreditált laboratóriumban vagy helyszínen. Kalibrálási bizonyítvány kiállítása, pótlása. Minősítés végzése szabvány alapján.

infó!

Nyomaték csavarhúzó kalibrálása

A modern nyomatéktechnológia az összeszerelés folyamatának elengedhetetlen eleme bármely iparágról legyen szó.

A nyomaték-csavarhúzók előre beállítható, sokoldalúan használható eszközök. Használatukkal elkerülhetjük a lazán hagyott kötőelemek által okozott hibákat, valamint túlhúzásokból eredő károkat is kiküszöbölhetjük. 

A nyomaték-csavarhúzó számos kötőelem típushoz eredményesen használható. Az előre beállított nyomatékérték elérésekor, megcsúszik, megtörik, vagy kattanó hangot hallat a mechanizmus. Ezen tulajdonsága miatt ideális olyan esetekben, ahol a nyomatékot mindig azonos értéken kell meghúzni időről időre. A nyomaték-csavarhúzó eszközöket kalibráló készülékkel előre be kell szabályozni.

A kalibrálás során a nyomaték-csavarhúzón különböző méréseket, műveleteket hajtunk végre meghatározott feltételek megléte mellett. Ennek eredményeképpen megállapítható az összefüggés a mérőeszköz értékmutatása és az előre meghatározott helyes érték között.

A kalibrálás célja a mérőeszköz méréssel igazolható jellemzőinek meghatározása, vagyis méréssel igazoljuk vagy cáfoljuk, hogy az adott mérőeszköz pontossága megfelel az elvárt követelményeknek. A kalibrálásról kalibrálási bizonyítvány készül.

Mérési tartomány

0.5-1000 Nm

Nettó ár

11500 forinttól

Meddig tart?

2-6 munkanap

Házhozszállítással

Tudjon meg többet

Helyszini kalibrálással

Tudjon meg többet

Cégünk akkreditált laboratóriummal rendelkezik, működése ellenőrzött és megfelel a vonatkozó szabványok követelményeinek. Bár a nyomaték-csavarhúzók kalibrálásának ára eltérő lehet a ráfordított munkaidő, a mérési tartomány és a mennyiség függvényében, hozzávetőleg 11.500 Ft + Áfa-tól érhető el. Pontos ajánlatért kérjük, vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot!

A kalibrálás ideje általában 3-6 munkanap. Az Ön egyedi igényei alapján készítünk egy ajánlatot, amelyben pontos ár és határidőidő kerül meghatározásra. A kalibrálási bizonyítványt a kalibrált eszközzel egyidőben adjuk át. 

Cégünk márkafüggetlen kalibráló laboratórium. Foglalkozunk többek között Bacho, Facom, Gedore, RS Pro, Wera, Stahlwille, és más márkák nyomaték-eszközeinek kalibrálásával egyaránt.

Amennyiben Ön igényli, helyszíni kalibrálásra is adunk lehetőséget. Így a lehető legrövidebb időre kell nélkülöznie nyomaték-csavarhúzóját, hiszen megtakarítja a szállítás idejét. Érdeklődjön munkatársunknál!

Nyomaték-csavarhúzó kalibrálása előtt

Amennyiben Ön a laboratóriumi kalibrálást választja, úgy kérjük, a kalibrálandó eszközöket megtisztítva, kalibrálásra kész állapotban csomagolja össze. Érdemes ügyelni arra, hogy a csomagolás megfelelően óvja az eszközét az esetleges szállítási sérülésektől. Célszerű a nyomaték-csavarhúzó eredeti dobozát használni, ha van erre lehetőség. 

Az akkreditált kalibráló laboratóriumunkba többféleképpen is eljuttathatja nyomaték-csavarhúzóit. Személyesen, postai csomagként vagy futárral egyaránt megoldható a szállítás. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy cégünk munkatársa begyűjtse, majd kalibrálás után visszaszállítsa Önnek a kalibrált eszközeit. Továbbá ajánljuk háztól-házig szolgáltatásunkat. A szolgáltatás magában foglalja a szállítás megszervezését és lebonyolítását. Ezt követően a futár az előre egyeztetett helyen és időben felveszi az összekészített csomagot és biztonságban elszállítja hozzánk, majd vissza.  

A kalibrálás mellet minősítést elvégzésére is lehetőséget nyújtunk. Minősítést végzünk szabvány, gyári specifikáció, vagy akár vevő által meghatározott eltérés alapján. Amennyiben ilyen jellegű igénye is van, kérjük, előre jelezze munkatársunknak!

Nyomaték csavarhúzó kalibrálása biztonságosan, háztól-házig!

Elszállítjuk és visszaszállítjuk mérőseszközeit! Kérje Háztól-házig szolgáltatásunkat és megszervezzük, hogy mérőeszközei időben és a leggyorsabban megérkezzenek kalibráló laboratóriumunkba és biztonságban visszajussanak Önökhöz.

A kalibrálás megrendelését követően munkatársunk a szállító céggel megszervezi a szállítást. Önnek megbeszélt időpontra csak össze kell csomagolnia a mérőeszközöket és a szállító cég felveszi a megadott címről a csomagot. Nem kell futárt keresnie, rendelnie, fizetnie a futárnak, újabb számlát igazolni...

Bízza ránk! Több éves szakmai kapcsolatunk alapján a legmegbízhatóbb szállítmányozó cég fogja mérőeszközeit szállítani, hogy időben és biztonságban visszajussanak Önhöz.

Nyomaték csavarhúzó kalibrálás után

A kalibrálás végeztével, általában 3-6 napon belül kiállítjuk a kalibrálási bizonyítványt. Amennyiben Ön úgy kérte, visszajuttatjuk az eszközét a kalibrálási bizonyítvánnyal együtt. Amennyiben a személyes átvételt választotta, úgy értesítjük az átvételi lehetőségekről.

A kalibrálás során olykor fény derül rá, hogy az eszközök elkoptak, meghibásodtak, cserére szorulnak azonnal, vagy a közel jövőben. Eszközeinek cseréjére, pótlására, újak beszerzésére, eszközparkjának fejlesztéséhez szakértőnk objektív, szakmai javaslatokat tud nyújtani. 

Nyomaték csavarhúzó újrakalibrálása

A használatával számos károkból eredő költségtől kímélheti meg magát. Éppen ezért, különös gondolt kell fordítani az újra kalibrálásra. A kalibrálási ciklusok kialakítására nincsen jogi szabályozás, a használat gyakoriságától, mikéntjétől függően javasoljuk a 6-12 hónapos újra kalibrálást.

Szeretne többet tudni?

Ha mélyebb ismeretekre vágyik a mérőeszköz kalibrálás területén, javasoljuk, hogy keresse fel a weboldalt, ahol számos hasznos információt találhat a témában. Ezen az oldalon különböző aloldalak is rendelkezésre állnak, amelyek további részleteket és útmutatást kínálnak a mérőeszközök kalibrálásával kapcsolatban.

Emellett az interneten számos forrás és szakmai cikk is elérhető a mérőeszköz kalibrálásról. Tudásának bővítése érdekében érdemes keresni olyan szakmai fórumokat és közösségeket is, ahol tapasztalt szakemberek oszthatják meg tapasztalataikat és tanácsaikat a témában.

Ne felejtse el, hogy a mérőeszköz kalibrálás komoly és fontos folyamat, amelynek megfelelő végrehajtása elengedhetetlen az adatok pontosságának és megbízhatóságának biztosításához. Ha további kérdései vannak ezzel kapcsolatban, a meroeszkoz-kalibralas.info weboldal és más források segítséget nyújthatnak a megfelelő információk és iránymutatások megtalálásában.

Nyomaték csavarhúzó hitelesítés

Cégünk vállalja különböző szerszánok, mérőeszközök kalibrálását, minősítését. Hitelesítést azonban nem tudunk vállalni, hiszen csak MKEH Metrológiai Hatósága végezhet hitelesítést.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy a kereskedelmi forgalomban használt eszközök tartoznak bele, mint például a bolti mérleg. Az Ön nyomaték-csavarhúzói és egyéb eszközei, nagy valószínűséggel nem tartoznak a hitelesítés-köteles kategóriába. Munkatársaink tájékozottak az érvényben levő szabályozások tekintetében, kérdéseire választ tudnak adni.

Általános információk

Akkreditált kalibráló laboratóriumunkban 3-6 munkanap alatt készülünk el a kalibrálással. Eszközeit eljuttathatja hozzánk személyesen, postai csomagban, vagy futárszolgálattal, cégünk általi begyűjtéssel, Háztól-házig szolgáltatással, előzetes egyeztetés alapján.

Igény szerint helyszíni kalibrálást is végzünk, így mérőeszközét a lehető legkevesebb ideig kell nélkülöznie a munkából.

A kalibrálásról kalibrálási bizonyítványt állítunk ki, amit nyomtatott formában adunk át, az eszközzel egyidőben.

Elveszett kalibrálási bizonyítvány pótlására is van lehetőség, ennek ideje 1-2 munkanap.

Adatait mindenkor bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek át nem adjuk, nem bocsátunk rendelkezésére sem Önnel, cégével, vagy eszközeivel kapcsolatos adatot.